Csapatunk legnagyobb segítsége

Cégvezetőként az ember elkövet hibákat, a lényeg az, hogy ezek a hibák ne legyenek végzetesek, legfőképp gyorsan orvosolhatók és kis következménnyel járó hibák legyenek. Én például egy kicsit szétaprózódtam, és elkezdtem mindent a saját kezemben tartani, amit rá kellett jönnöm, hogy nem lehet, legalábbis rengeteg dolog látja ennek a kárát. Például nem igazán hagytam, hogy a munkavédelem feladataiért felelős szakemberek úgy végezzék a dolgukat, hogy én ne tartsak mindent a saját kezemben, aminek belegondolva nyilván semmi értelme sincs hiszen pont azért alkalmazom őket, hogy terhet és egyben feladatokat vegyenek le a vállamról.

Azon kaptam magam, hogy nem igazán tudok megbízni abban a vállalatban akiket erre a feladatra választottam, pontosan nem is tudtam megnevezni ennek az okát, de új szolgáltató után kezdtem keresgélni, és amikor rátaláltam az activesafety csapatára, és először megjelent a cégnél a munkavédelmi koordinátor akit küldtek a csapatukból már megértettem, hogy valóban nem csak azzal volt a probléma, hogy mindent tudni akarok, hanem hogy megéreztem a szakmaiság nélküli cselekedeteket, ezért saját kezemben szerettem volna tartani a feladatok ellátását. Ez pedig nyilván hihetetlen sok energiát és időt igényelt részemről, aminek a cég egyéb feladatai látták kárát.

Amióta azonban az Activesafety csapata nyújt ezekben a feladatokban segítséget biztos lehetek benne, hogy biztonságosan és valódi védelemben működik nem csak a cégem, hanem a munkavállalók is, így pedig nem csak nyugodtan alszok, hanem nyugodtan végezek minden más feladatot a vállalat életén belül. Csak javasolni tudom őket bárki számára, aki nyugodt és kiegyensúlyozott működést szeretne magáénak tudni maximális védelem és biztonság mellett. Biztosan nem fog csalódni ebben a kis csapatban és a munkájukban sem.