Hogy a tökéletes csapatra lelj

Az ember egy idő elteltével eléri azt az élethelyzetet, amikor már tudja, a saját bőrén tapasztalja, hogy a szülei már ne a régi értéket és vonalat képviselik az életében, nap, mint nap egy másfajta minőségben jelennek meg számára az életben. Persze a szülők számára mindig kicsi gyerekeik maradunk, féltenek bennünket, gondoskodnak rólunk, akkor is, amikor a mindennapokat tekintve már leginkább ők szorulnak segítségre részünkről.

Az édesapám például az utóbbi időben elég meredek változást mutat, hiszen régen ő arról volt híres, hogy bármilyen nehéz vagy kilátástalannak tűnő helyzetben kitűnően helyt tudott állni. Mindig és minden esetben nyugodt és higgadt tudott maradni. Minden egyes ilyen nehéz helyzetben iszonyatosan gyorsan vágott az agya, hihetetlen jól tudott kimászni mindenféle kellemetlen szituációból, de ahogy öregszik, egyre inkább elhagyja ez a fajta tulajdonsága. Nemsokára ünnepeljük a hetvenedik szülinapját, és közel sem tudja már annyira lazán venni ezeket az nehézségeket mint annak idején.

A piacra tartott például a múlt héten, hogy vásároljon mindent amire otthon szükség lehet, és út közben azt vette észre, hogy nem találja a telefon készülékét. Szegénykém teljes mértékben kétségbe esett, és mindenkitől aki csak szembe ment vele segítséget kért, hogy valahogyan telefonálni tudjon, hogy szóljon nekünk, hogy nem találja a telefonját, és nem fog tudni velünk kommunikálni, mi pedig meg fogunk rémülni. Nemsokára azonban fény derült rá, hogy megvolt a telefonja, csak amikor kiszállt a kocsiból leesett és nem vette észre. Aztán az is kiderült, hogy teljesen betört a kijelzője a készüléknek, és hihetetlen haragra gerjedt az én édesapám, azonban hála a jó égnek nagyon gyorsan meg tudtam nyugtatni, hogy van egy nagyon jó telefon szervíz, ahova én már rég járok, és biztosan nagyon gyorsan és ügyesen ki tudják cserélni a telefonja kijelzőjét, pár napon belül teljesen tökéletes lesz a telefonja. Nagy nehezen megnyugodott, majd később elmondta, hogy igazság szerint teljesen ő sem érti miért uralkodott el rajta a pánik.

A kijelző természetesen szuper gyorsasággal megjavult az andoridszerviz.hu csapatának segítségével, az édesapám pedig rájött, hogy már igen nehezen viseli ezeket a szituációkat, és igyekszik a jövőben ezeket kerülni, ha pedig mégis szembe kell vele néznie, tudatosabban helyt állni, mert nagyon rosszul érinti ez a fajta változás. Igen jót nevettünk ezen. Olyan aranyosan mondta, és rá is jöttünk egyben a húgommal, hogy mi felnőtté váltunk, ő pedig kicsit megöregedett sajnos, és ezt el kell fogadnunk nekünk is.